dilluns, 20 d’abril del 2020

REPTES DE MALABARS

Bon dia a tots i totes,

Com han anat les vacances? Ja tornem a estar per aquí.
Aquí teniu l'enllaç dels següents reptes:

Com podeu veure es tracta de 5 reptes per aconseguir entrar al circ. Heu d'anar per ordre, és a dir, heu de començar per l'1 i acabar pel 5.
Dins cada número hi ha diferents reptes que també s'han de fer per ordre.
És molt IMPORTANT recordar que:
  • S'han de fer i practicar tots els reptes que apareixen a l'enllaç per ordre.
  • Només s'ha de gravar en vídeo els reptes que apareixen en negreta.
  • Heu d'enviarme tots els vídeos junts al meu correu (perebonetef@gmail.com). Per fer-ho, depenent del pes dels arxius, podeu: Enviar-m'ho directament per correu, guardar-ho al Google Drive i compartir-m'ho o emprar la pàgina "WeTransfer". Intentau seguir l'ordre de preferència que us acabo d'especificar per enviar els reptes.
Per una altra part, m'agradaria aclarir que:
  • Els reptes que us envio s'han de practicar durant tot el període que us dono. NO s'han d'entregar el primer dia. Es tracta de practicar-los durant les setmanes corresponents i una vegada aconseguits perfectament o quan s'apropa el final del termini enregistrar el vídeo i enviar-ho. 
  • Els terminis d'entrega són flexibles però els vídeos dels reptes (aconseguits o no) s'han d'enviar.
  • Sé que hi ha reptes que són més senzills i d'altres més complexos, però en cap moment vull que els reptes suposin una frustració pels infants.

En concret, aquests reptes de malabars estan plantejats per les següents dates: del 20 d'abril a l'11 de maig. Són 3 setmanes. Alhora que practiqueu els reptes, també podeu realitzar qualsevol altre tipus d'activitat física o recomanació de les que us vaig fer.

Per qualsevol dubte quedo a la vostra disposició.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Una aferrada.

1 comentari: