dilluns, 6 d’abril del 2020

Reptes EF 2ª i 3ª setmana

Bon dia a tots i totes,

Com esteu? Un dia més, un dia menys per acabar aquesta situación tan difícil i complicada.


La setmana passada us vaig enviar el repte de fer 10 tocs amb qualsevol part del cos. Per aconseguir-ho, podeu fer tocs curts i no massa alts i només amb les mans. Si ho feu així, us serà més senzill. Els reptes és una manera de superar-se i esforçar-se per aconseguir un objectiu, i alhora estar motivats i engrescats. Entenc que n'hi haurà que seran complicats però almenys s'han d'intentar.



Les feines i els reptes que us envio s'han de fer o intentar fer i retornar-me-les a través del correu electrònic: perebonetef@gmail.com.



Pel fet que aquesta setmana, el dimecres, comencen les vacances de Pasqua, us envio les següents feines:


  • Repte 2. Aquest repte s'ha de practicar durant aquestes dues setmanes i a finals de la segona setmana, quan s'aconsegueixi o s'estigui a punt d'aconseguir, us graveu en vídeo i l'envieu al meu correu.
    La distància de llançament és aproximada.
  • Repte 3. Per fer aquest repte entrareu al següent enllaç: https://view.genial.ly/5e6f83a9e6130a0fcf9adcd0/presentation-guia-basica. Allà anireu avançant de pàgina fins arribar al punt 3 "Zumba Kids". Aquí trobareu alguns vídeos de diferents balls. El que heu de fer és triar un d'aquests balls (el que més vos agradi) o un altre que cerqueu vosaltres per Youtube de Zumba Kids, practiqueu el ball i quan vos surti, us graveu durant un minut i després em faceu arribar el vostre ball al correu electrònic.A veure qui és capaç de realitzar aquest repte! Si voleu, també poden participar els vostres familiars. Va, animau-vos, que segur que serà divertit.
  • Fitxa antídots saludables. Allà s'explica què s'ha de fer.
Els reptes 2 i 3 s'han d'entregar en vídeo per correu electrònic. La fitxa d'antídots saludables no fa falta entregar.

Endavant. Molts d'ànims i bones festes.

2 comentaris: