dijous, 23 d’abril del 2020

Dia del Llibre

Bon dia famílies,


Avui és el dia de Sant Jordi i celebram el dia del Llibre. És un dia molt especial, i ho és molt més per a tots els nins i nines de primer que estan millorant cada vegada més la lectura. Molt bé!!

I per celebrar-ho, ens agradaria molt que ens ensenyàssiu un llibre que vos agradi molt. Podeu triar el vostre llibre preferit, aquell que estau llegint ara, el que vos agrada que vos contin, etc. Si voleu, podeu sortir imitant la portada o alguna pàgina del llibre. (Heu de fer una foto i la podeu enviar al correu de la vostra mestra, com a màxim el diumenge dia 26. Així ho podrem penjar al blog).

Vos deixam la Llegenda de Sant Jordi. Escoltau i cantau!!!

Una vegada escoltat el conte, vos proposam una sèrie d'activitats dedicades al Dia del Llibre: Retallables (per fer unes titelles), pintar personatges (comprensió lectora) i mots encreuats.
No vos engoixeu perquè són opcionals i les podeu anar fent durant aquests dies. Pensau anar-les guardant dins la carpeta una vegada les hagueu fetes.


***********************************************************

MÚSICA 🎤🎼
SANT JORDI


HOLA NINS I NINES!


EN EL SEGÜENT ENLLAÇ TENIU LA LLETRA I LA CANÇÓ DE SANT JORDI VINE AVIAT DE POT PETIT. LA PODEU CANTAR I ESCOLTAR:


A MÉS, EN AQUEST ALTRE ENLLAÇ VOS DEIX UNES CARETES DE PIRATES PERQUÈ POGUEU PINTAR, RETALLAR I AFERRAR:


UNA FORTA ABRAÇADA.

3 comentaris:

  1. Hola!: La imágenes que se publican no se en que formato son, pero no puedo verlas ni en el ordenador ni en el telefono, dan error.

    ResponElimina
    Respostes
    1. 403. Eso es un error.

      Su cliente no tiene permiso para obtener URL /proxy/j3cEmJD2qTjeidv_Zsc7cOnSuZPYdZy0V-eeavvpfpyh7gnfj3mPcTGPxlZdBdTt3QbuvqRyKa2aWv6-6sH_vXFD2PkwbsJ68qoc9R0sr9x2fe37unC9omo5sRYcvzbxN2GJQ8NCde este servidor. (Dirección IP del cliente: 85.57.76.251)

      Prohibido Eso es todo lo que sabemos.

      Elimina
  2. Gràcies! L'hem canviada per una altra.

    ResponElimina