dilluns, 27 d’abril del 2020

ACLARIMENT REPTES EF

Hola a tots i totes,

Com porteu aquests dies? Esper que molt bé.

Davant els possibles dubtes que estan sorgint, m’agradaria aclarir una sèrie d’aspectes:

  • Sé que hi ha reptes més senzills i d’altres més complicats, de la mateixa manera que hi ha nins i nines que tenen més facilitat per uns certs continguts o habilitats que per uns altres. Per això, intento que els reptes que envio siguin variats i es treballin coses diferents. Malgrat això no vull que suposin una frustració o una angoixa per ells i elles, ja que des del primer moment han estat pensats per passar un moment divertit, de distracció i d’entreteniment. La idea és que si envio els reptes dilluns ho practiquin durant la setmana i una vegada s’apropi la data aproximada d’entrega s’enregistrin en vídeo fent el que siguin capaços d’aconseguir. El fet que s’hagin d’enviar els vídeos és per tenir una evidència i una mostra del que fan els nins i nines. Si no s’aconsegueix un repte, no passa res. Em quedo amb el fet que ho hagin practicat i s’hagin esforçat.
  • Els TERMINIS D’ENTREGA que poso són FLEXIBLES.
  • Per ENVIAR-ME ELS VÍDEOS com depenent de la duració pesen bastant, teniu 3 opcions (per ordre de menys a més capacitat de duració):
    1. Enviar-ho per CORREU ELECTRÒNIC.
    2. Si teniu compte Gmail, guardar-ho al vostre GOOGLE DRIVE i compartir-m’ho.
    3. A través d’una pàgina d’Internet totalment gratuïta anomenada “WeTransfer”. Aquesta opció permet enviar arxius de fins 2GB. Per tant, és la millor opció.
  • Per QUALSEVOL DUBTE que tingueu, em podeu enviar un correu: perebonetef@gmail.com.
  • En referència als MATERIALS NECESSARIS pels REPTES DE MALABARS, també m’agradaria aclarir el següent:
    1. Per fer els reptes, al nivell 1, es proposa construir 6 BITLLES ("BOLOS") i 1 o 2 pilotes per llançar. Si no teniu els materials del vídeo, a la presentació ja s'especifica, que ho podeu fer d'una altra manera: amb llaunes, pots de iogurt, botelles de diferents grandàires, garrafes,  plenes d'arròs, farina, aigua... I la pilota amb paper i celo...
    2. Al nivell 4, es proposa construir 2 BOLLES de malabars amb globus i arròs. Com que és probable que no tingueu globus a casa, a la presentació que us vaig enviar ja s’especifica que podeu fer-les amb PAPER I CELO o amb CALCETINS. També podeu utilitzar pilotes de tenis, pilotes d’espuma petites, etc.

Quedo a la vostra disposició per qualsevol cosa, suggeriment, proposta, etc.

Una aferrada molt forta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada