dimecres, 8 d’abril del 2020

Darrer dia d'escola

ACTIVITATS DIVERTIDES PER LES VACANCES DE PASQUA
Bon dia famílies!
Avui és el darrer dia d'escola i començam les vacances de Pasqua, unes vacances molt diferents. Malgrat això, no deixen de ser vacances, per tant descansau i aprofitau per estar amb els vostres sers estimats.
Després de Pasqua, dia 20 d'abril, tornarem arrencar el curs i ens tornarem a posar les piles mitjançant el blog amb molta força.

VOS RECORDAM QUE EN ACABAR EL DIA D'AVUI, ESTARÀ A LA VOSTRA DISPOSICIÓ EL BUTLLETÍ DE NOTES DE LA 2a AVALUACIÓ MITJANÇANT LA PÀGINA DEL GESTIB.  

Dit això, vos deixam uns documents amb moltes idees divertides (manualitats, jocs, receptes...) perquè tengueu opcions per fer durant aquestes festes. Això sí, per aquells que no tengueu la recepta dels crespells, ja no teniu excuses per fer-ne enguany...


     

**************************************************
Vàreu endevinar l'esportista d'ahir? Era na Úrsula Pueyo Marimón.
     
    **************************************************
L'equip de suport del nostre centre també té moltes activitats que vos aconsella... Podeu anar al blog de l'Equip de Suport.
**************************************************
Na Naiara, de 1r B, vol compartir aquest coret amb tots voltros. L'ha fet amb pasta de sal. Molt guapo Naiara!


Bones vacances! 


4 comentaris:

  1. Moltes gràcies Catalina, Marilén i Susana per la vostra dedicació i esforços. Descansau! Una abraçada ;-)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies també a totes les famílies perquè vos ho mereixeu!! Ànims!!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies :pares,mares,nins i nines. Gaudiu d'aquestes vacances tan especials i diferents, ompliu-les de moments únics en família ! Molta força i ànims ! Fins molt aviat , besades a tots!!!

    ResponElimina
  4. Muchas gracias a todo el equipo de profesores por vuestra dedicación de una forma que requiere una atención muy especial y un saludo grande para todos en estas Semana Santa.

    ResponElimina