divendres, 19 de juny del 2020

Darrer dia d'escola

Bon dia famílies!!!

Avui és el darrer dia de curs. Durant aquests mesos hem passat dies difícils però gràcies a l'esforç que hem fet tots, podem dir que ho hem superat!!! 

Les mestres vos volem dir GRÀCIES! Gràcies per l'esforç que heu fet tots (infants i famílies), gràcies per la dedicació i gràcies per la paciència durant aquests mesos!!
GRÀCIES FAMÍLIES! – Escola Vedruna Tàrrega


Ara han arribat les vacances d'estiu d'un curs totalment atípic i, per tant, arriba l'hora de gaudir d'aquest temps de desconnexió. Per tant, vos convidam a viure l'estiu, a fer les activitats que vos semblin més interessants i divertides, descobrir llocs nous, visitar museus, gaudir de la naturalesa... Tot allò que vos agradi i aporti felicitat, juntament amb la vostra família i amics.

Però també vos recomanam un petit esforç per poder consolidar els aprenentatges que hem aconseguit durant el curs. A l'informe d'avaluació vos proposam algunes activitats voluntàries per fer durant l'estiu. L'informe d'avaluació el podreu consultar al GESTIB a partir de les 14h. del dijous 25 de juny. 

Vos desitjam que passeu un bon estiu i que ens pogueu contar moltes coses el proper curs.


Marilén, Catalina i Maria del Mar
Tutores de 1r




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada