dilluns, 6 d’abril del 2020

Nova setmana

Bon dia famílies!
Ja començam una altra setmana. La quarta de confinament! Seguim a ca nostra fent feina... Esperam que tots estigueu bé! Ànims!

Una de les tasques que feim cada dia és el diari. Aquells infants que vulguin fer el diari, endavant! El poden seguir fent cada dia. Però, a partir d'avui, i durant aquests tres dies abans de les vacances de Pasqua, farem altres activitats. 

IMPORTANT: Alguns de vosaltres encara no heu enviat la feineta de l'animal. Per favor, quan la tengueu, feis una foto i l'enviau per correu electrònic a la vostra mestra. Moltes gràcies!

IMPORTANT BUTLLETÍ DE NOTES 2n TRIMESTRE: SI NO TENIU ACCÉS AL GESTIB (Programa de gestió educativa), CONSULTAU LA PÀGINA WEB DE L'ESCOLA ON S'INFORMA DEL QUÈ HEU DE FER EN AQUEST CAS. També podeu escriure un correu a ceipainamoll@educaib.eu 
Aquelles famílies que, actualment, poden accedir al gestib, no tendran cap problema per visualitzar el butlletí de notes el proper dimecres dia 8 d'abril.

            ************************************************
I dit tot això, avui començarem amb una feineta d'endevinalles...
- ENDEVINA, ENDEVINALLA: Llegeix tantes vegades com vulguis les tres endevinalles que et proposam. Escriu-les a un foli i dibuixa devora la solució. 
                                                                  
Si saps alguna endevinalla i la vols compartir amb els teus companys i companyes, la pots enviar fent un video o per escrit a la teva mestra. Qui s'anima?

************************************************
I seguim amb les esportistes... Vàreu saber el nom de la protagonista del divendres passat? Era n'Esther Morales Fernández, nadadora nascuda a Barcelona.
Avui anam a un altre esport, manco conegut però molt interessant. A quins dos jocs olímpics degué jugar la nostra protagonista d'avui?

************************************************

-PLÀSTICA: Ja que estam a la primavera, vos animam a fer flors a ca vostra.
Necessitam: -Folis o cartulines.
                    - Ceres, retoladors, pinturetes, etc.
                    - Tisores.
                    - Cinta d'aferrar (celo).
                    - Palillos de pinxos.
                    - Una botella o gerro.
Vos deixam les fotos perquè les pogueu anar fent... Segur que quedaran ben guapes. Vos animau?
           


     


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada